מארז יינות מבעבעים ממותג הוא מתנה עסקית שמשלבת בקבוקי יין מבעבע עם כלי הגשה וקופסת נשיאה, ונושאת את לוגו החברה על האריזה ועל כרטיס הברכה. מארז "Ma Maison Sparkling" כולל צמד יינות מבעבעים — לבן ורוזה — זוג כוסות שמפניה קלאסיות וקופסת נשיאה שחורה באריזה יוקרתית. כרטיס ברכה מהודר ממותג בלוגו שלכם כלול בכל הזמנה, והמחיר ליחידה הוא לפני מע"מ.
הערך העסקי של המארז הזה נמצא ברגע הפתיחה: הוא לא נשאר במגירה במשרד אלא עובר הביתה, לשולחן האירוח, ונפתח מול בני משפחה ואורחים — כך שהלוגו שלכם מגיע לקהל רחב יותר מהמקבל עצמו. הכוסות נשארות אחרי שהבקבוקים נגמרו וממשיכות לשרת את המקבל לאורך זמן, וקופסת הנשיאה השחורה נותנת נוכחות מכובדת בחלוקה ידנית לעובדים או בהעברה ללקוח ולשותף עסקי. זו מתנה שמתאימה גם לציון אבני דרך בפרויקט, גם לסיום שנת עבודה וגם כאות תודה לספקים.
שאלות נפוצות
מהי כמות המינימום להזמנה?
מינימום ההזמנה הוא 20 יחידות. ככל שהכמות עולה — המחיר ליחידה יורד.
איך ממתגים את המארז בלוגו החברה?
כל פריט ממותג בטכניקה המתאימה לו — רקמה לטקסטיל, חריטה למתכת והדפסה לשאר, כולל הדפסה על הכוסות, על קופסת הנשיאה ועל כרטיס הברכה המהודר. לפני הייצור תקבלו הדמיה גרפית לאישור.
מהם זמני האספקה?
הצעת מחיר תוך 3 שעות עסקים, הדמיה גרפית תוך 1-2 ימי עסקים מקבלת הלוגו, והפקה 3-14 ימי עסקים מאישור ההדמיה. אספקת אקספרס של 24-72 שעות זמינה בכמויות עד 200 יחידות.
למי מתאים מארז יינות מבעבעים עם זוג כוסות שמפניה?
מתאים לחברות שרוצות שי אחד שמשרת כמה קהלים — עובדים, לקוחות, ספקים ושותפים עסקיים — ולרגעי ציון כמו סגירת עסקה, חתימת הסכם, אירועי חברה וארוחות אירוח. קבוצת טקסס (ISO 9001, מאז 2007) מלווה אתכם מהבחירה ועד המשלוח.