כוס פלסטיק ממותגת היא כוס שתייה רב-פעמית שמדפיסים עליה לוגו חברה לשימוש יומיומי במשרד או בדרכים. "טרוול" מחזיקה 480 מ"ל בדופן כפולה עם ידית אחיזה, ומתאימה למשקאות חמים וקרים כאחד. הכוס מיוצרת בהתאם לאישור מכון התקנים.
השם "טרוול" לא מקרי: זו כוס שיוצאת מהמשרד - לרכב, לקפה בדרך לפגישה, לחדר כושר. כל פעם שהיא מצטרפת לנסיעה הלוגו יוצא איתה אל מחוץ לארבעת הקירות של החברה, חשיפה שכוס שנשארת על השולחן לא נותנת.
שאלות נפוצות
מהי הכמות המינימלית להזמנה?
ההזמנה מתחילה מ-115 יחידות ממותגות.
איך ממתגים את המוצר?
ההדפסה מתבצעת ישירות על גוף הפלסטיק, בצבע אחיד או בכמה צבעים לפי הלוגו. השיטה מתאימה לייצור מהיר בכמויות גדולות ועמידה בשימוש יומיומי וניגוב. לפני הייצור תקבלו הדמיה גרפית לאישור.
מהם זמני האספקה?
הצעת מחיר תוך 3 שעות עסקים, הדמיה גרפית תוך 1-2 ימי עסקים מקבלת הלוגו, והפקה 3-14 ימי עסקים מאישור ההדמיה. אספקת אקספרס של 24-72 שעות זמינה בכמויות עד 200 יחידות.
האם הכוס מהווה חלופה ברת-קיימא לכוסות חד-פעמיות במשרד?
כן - בזכות השימוש החוזר היא מחליפה כוסות חד-פעמיות בשגרת המשרד, יום אחרי יום. זו דרך פשוטה להראות מחויבות לצמצום פסולת בלי לוותר על כוס נוחה לאחיזה, ועם הלוגו של החברה על כל כוס קפה. קבוצת טקסס (ISO 9001, מאז 2007) מלווה אתכם מהבחירה ועד המשלוח.