תיק קניות ממותג הוא תיק בד גדול לחלוקה בכנסים ותערוכות, שנושא את הלוגו הרבה אחרי שהאירוע נגמר. "קווינס" עשוי קנווס עבה 100% כותנה, עם ידיות נשיאה ורצועות כתף רחבות, במידות 8*28*36 ס"מ.
בכנס או תערוכה התיק עושה עבודה כפולה: מחזיק את החוברות והדגימות שהמשתתף אוסף לאורך היום, ובו-זמנית הופך לשלט חוצות נייד עם הלוגו על החזה. הידיות הרחבות מחזיקות מעמד גם כשהתיק מלא, כך שהמיתוג ממשיך לנוע גם אחרי שהכנס נגמר.
שאלות נפוצות
מהי הכמות המינימלית להזמנה?
ההזמנה מתחילה מ-155 יחידות ממותגות.
איך ממתגים את המוצר?
על קנווס עבה כמו של "קווינס" רקמה נטענת יפה ונשארת חדה גם אחרי שטיפות חוזרות; לוגו מרובה צבעים או מורכב עובד טוב יותר בהדפסה. לפני הייצור תקבלו הדמיה גרפית לאישור.
מהם זמני האספקה?
הצעת מחיר תוך 3 שעות עסקים, הדמיה גרפית תוך 1-2 ימי עסקים מקבלת הלוגו, והפקה 3-14 ימי עסקים מאישור ההדמיה. אספקת אקספרס של 24-72 שעות זמינה בכמויות עד 200 יחידות.
האם התיק מתאים לחלוקה המונית בכנסים ותערוכות?
כן - קד"מ בכנסים הוא בדיוק היעד שלו: הבד העבה עומד בעומס יום שלם של חלוקה, והידיות הרחבות מאפשרות נשיאה נוחה גם עם תיק כתף נוסף. גודל 8*28*36 ס"מ מספיק לחוברות וקטלוגים בלי להיות מסורבל. קבוצת טקסס (ISO 9001, מאז 2007) מלווה אתכם מהבחירה ועד המשלוח.